Camping Kinzigtal

Wanneer u in het Zwarte Woud wilt verblijven, op een kleinschalige camping, dan is Camping Kinzigtal een uitstekende keuze. Deze camping biedt u de mogelijkheid tot de huur van een luxe stacaravan, welke van alle gemakken is voorzien. Rondom de stacaravan kunt u genieten van voldoende ruimte en privacy. Door de kleinschaligheid van de camping heerst er altijd een zekere rust en een gemoedelijke sfeer. Het terrein wordt zeer goed onderhouden en maakt altijd een schone en sfeervolle indruk. Er zijn diverse horecagelegenheden op de camping aanwezig, als een gezellig café en een uitstekend specialiteitenrestaurant. Voor de kinderen zijn er diverse speeltoestellen te vinden, welke op meerdere plaatsen op het terrein zijn geplaatst. Camping Kinzigtal beschikt zelf niet over een zwembad. Echter, direct naast het kampeerterrein vindt u een ruim zwembad met onder meer diverse glijbanen en springplanken. Gasten van de camping mogen gebruik maken van de faciliteiten van dit zwembad en het bijbehorende zonneterras.

Ontdek de indrukwekkende omgeving

Camping Kinzigtal is te vinden in de plaats Steinach, in één van de prachtige rivierdalen die het Zwarte Woud rijk is. Het dal wordt omarmd door een indrukwekkende natuur, met groene bergtoppen. Hier kunt u uren wandelen door de bossen. Tevens kunt u enkele mooie fietstochten maken. Rondom Steinach vindt u enkele gastvrije dorpjes, waar u kunt winkelen, bezienswaardigheden kunt bezoeken of kunt genieten van de unieke sfeer. In de directe omgeving van de camping vindt u diverse activiteiten en bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn. Zo kunt u een bezoek brengen aan de rodelbaan of aan het glasmuseum in de plaats Wolfach, maar u kunt ook naar Clara Stube, waar u zelf op zoek kunt gaan naar mooie stenen en mineralen. Houdt u van wandelen en doet u dit graag eens op een andere manier? Dan kunt u eens gaan wandelen op het zogeheten Blote Voeten Pad. Zoals de naam het al zegt mag u hier uitsluitend op blote voeten wandelen. Wanneer u met de kinderen een plezierige dag wilt beleven, dan kunt u een uitstapje maken naar het Europa-Park, een geweldig attractiepark waar de meeste Europese landen vertegenwoordigd zijn.

< Klik hier om 1 andere campings in Zwarte woud te bekijken.
bekijk beschikbaarheid
0.01 beoordeling
adresgegevens
Land: Duitsland Straat: Niet bekend
Regio Zwarte woud
Plaats: Niet bekend Postocde: Niet bekend
ligging

De ligging van deze camping is nog niet bekend.

Meer foto's van deze camping Meer foto's van deze camping
Video's van deze camping Video's van deze camping
Beoordelingen van deze camping Beoordelingen van deze camping

Foto's van Camping Kinzigtal

Vorige imagesbig Volgende

Videos van Camping Kinzigtal

Faciliteiten van Camping Kinzigtal

Wij werken met een team van mensen aan Campinglocatie.nl en proberen alle data zo compleet mogelijk te maken. Dit is echter een tijdrovend proces en daardoor is het ons nog niet gelukt om de faciliteiten van deze camping te achterhalen.

Onze beoordelingen van Camping Kinzigtal (1 beoordeling)

Op Campinglocatie.nl bieden wij u twee soorten beoordelingen. Wij hebben onze 'eigen' beoordelingen, gegeven door onze bezoekers. Ook tonen wij de beoordeling in cijfers die mensen Camping Kinzigtal hebben gegeven op de website van Zoover. Ook tonen wij, indien beschikbaar, de beoordeling in cijfers die mensen Camping Kinzigtal hebben gegeven op de website van Zoover. Deze camping is door Zoover nog niet beoordeeld.

Hieronder leest u hoe de bezoekers van Campinglocatie.nl Camping Kinzigtal hebben beoordeeld. Help met uw beoordeling de toekomstige bezoekers van Campinglocatie.nl met het zoeken naar een schitterend camping.

0.0 1 beoordeling Plaats zelf uw review »
 • BarnypokYhsYXOxesqzFrinnvt

  Brle73 http://www.LnAJ7K8QSpkiStk3sLL0hQP6MO2wQ8gO.com

  Algemene indruknvt
  Indruk van het huisjenvt
  Ligging van het parknvt
  Parkfaciliteitennvt
  Schoonmaak van het huisjenvt
  Kindvriendelijkheidnvt
Plaats zelf uw review »

U kunt Camping Kinzigtal onder andere boeken bij:

 • Canvas Holidays

  Canvas Holidays

  1 / 10
  Laatst geplaatste review

  <a href=\"http://1dy9ab3tbm921aev.com\">l3s6x0fuzy</a> <a href=\"http://2327mcjhfv8x.com\">rt6tr75nde</a> ...

  Lees meer >
  Boeken bij Canvas Holidays
  Algemene indruk1
  Prijs/kwaliteit verhouding1
  Klantenservice1
  Makkelijk online boeken1
  Plaats zelf uw review »