Weekendje weg stacaravan

Weekendje weg stacaravan

Heeft u een dringende behoefte om er eventjes tussenuit te gaan? Even alles de boel de boel laten en een paar dagen lekker doen waar u zelf zin in heeft, het liefst zonder dat het u veel hoeft te kosten? Boek dan een weekendje weg in een stacaravan! Een weekendje weg in een stacaravan is stukken comfortabeler dan wanneer u in een tent zou kamperen. U beschikt over een eigen toilet en douche en u kunt in een echt bed slapen.
Weekendje weg stacaravan
Wel zo fijn als u even bij wilt komen! Aankomen op uw vakantiebestemming betekent simpelweg uw bagage in de stacaravan leggen en het genieten meteen kan beginnen! U heeft geen gedoe met vervelende tenten opzetten na een lange reis. Bovendien heeft u in een stacaravan veel meer opbergruimte dan in een tent. U kunt uw stacaravan afsluiten zodat uw spullen veilig zijn terwijl u van uw erop uit bent. Als het weer tegenzit tijdens uw vakantie, is dat met een stacaravan geen enkel probleem. Geen gedoe met natte spullen die niet willen drogen, want u kunt gewoon lekker binnen gaan zitten tot de bui is overgewaaid. En wanneer u na uw weekendje weg in een stacaravan weer huiswaarts keert, hoeft u zich geen zorgen te maken over dat u de tent nog moet afbreken. Wel zo makkelijk! Hoe korter de reis, hoe meer tijd u heeft om lekker van uw weekendje weg in een stacaravan te genieten. Wij hebben dan ook volop aanbod op het gebied van een weekendje weg in een stacaravan in Nederland.

Watersportliefhebbers zullen zich direct thuis voelen tijdens een weekendje op Camping Paardekreek in Zeeland. Op deze camping, die zeer geschikt is voor families met kinderen, kunt u onder andere zeilen, waterskien en wakeboarden. En als u dat nog nooit heeft gedaan, kunt u ook lessen nemen. U verblijft in een leuke stacaravan die van de nodige gemakken voorzien is en voor uw boodschappen hoeft u de camping niet eens af. Gemak dient de mens, nietwaar?
Weekendje weg stacaravan
Zoekt u het vertier liever op in het noorden van ons land, dan kunt u bijvoorbeeld naar Camping Boomhiemke op het mooie Waddeneiland Ameland. U verblijft hier in een luxe stacaravan, welke voorzien is van allerlei handige extra’s zoals een magnetron en een afwasmachine. Het strand is op minder dan een kilometer afstand van de camping gelegen. En als het slecht weer is, kunt u gebruik maken van het binnenzwembad. Er is zelfs een compleet wellnesscentrum op de camping! U zult als herboren terugkeren van uw weekendje weg in uw stacaravan. Wanneer u toch even wat verder weg wilt, kunt u natuurlijk ook naar het buitenland gaan. Zo kunt u naar Camping Petite Suisse, gelegen in de Belgische Ardennen. Ideaal met kinderen! Maar ook bij onze oosterburen zijn er tal van mogelijkheden voor een weekendje weg in een stacaravan. Camping Warsberg is gelegen bij het stadje Saarberg, op nauwelijks 200 kilometer van Maastricht. Een ideale bestemming voor een weekendje weg!